Под прикритие, епизод 5:

Публикувано на КатегорииНовини

Под прикритие, епизод 5:

След фиаското със заловения микробус Иво и компания имат нужда от свежи капитали.
За целта използват бежанци, които гълтат презервативи, пълни с амфетки.
Получените свежи кинти бандата инвестира в завод за дрехи, който се намира в близко село.
Психоложката продължава да получава обаждания от Куката, но накрая успява да преспи с Шмекера под предтекст, че прави секс само с непознати.
Ния Туджарова продължава с опитите да сваля Ерол, като ту му предлага да пият, ту му дава хапчета за глава.
Ерол обаче очевидно не си пада по жени, защото вниманието му е насочено само към загорял италиански моден дизайнер, който обаче се оказва най – обикновен майстор на пица в квартално заведение.
Комисар Попов зарязва мокрите кърпички и започва да тъпче въжета и ножове в раницата си, след което се опитва да убеди Шмекера да напусне, докато още може.
От своя страна Шмекера (ака Христов), след като прекарва еротична нощ с подлата психоложка предприема необмислен ход и нахлува във фабриката за дрехи, където Ерол се е укрил между платовете.
В края на серията едно от ченгетата от ГДБОП облича риза, напоена в амфетки и започва да мята салфетки и да танцува до припадък.В следващата серия ще видите:
Комисар Попов пробва да се обеси, но понеже е наддал от трети сезон насам, въжетата не издържат.
След неуспешното обесване той се концентрира в идеята за скачане от Аспаруховия мост във Варна, като за целта си купува туристически справочник, посветен на родното черноморие, както и книгата „Най – високите мостове в България“.
Психоложката се опитва да прелъсти последователно целият отдел на ГДБОП, което не остава незабелязано от журналист от жълт вестник, който пуска статия със заглавия „Масови оргии в МВР! Секс в офисите на ГДБОП!!!“.
Ерол най – накрая решава да се сближи с Ния Туджарова и за целта я кани на обяд в ресторанта на хотел „Цура“, близо до централна гара в София, където готвят страхотна имамбаялдъ.
По време на обяда Ния разкрива страшната си тайна – тя е самият Джаро, който се е подложил на пластична операция и операция за смяна на пола.
Надрусаното ченге развива зависимост от носене на ризи и започва да се преоблича през 20 минути.
Иво заминава за Италия и отваря цех за италиански сладоледи, гарнирани с кокаинче и амфетки, произведени по традиционни рецепти.
Куката е депресиран от фриволното поведение на психоложката и отива в Тибет, откъдето се връща помъдрял, рус и пораснал с 13 сантиметра и носи името Шри Кука Баба.