Под прикритие, епизод 8:

Публикувано на КатегорииНовини

Под прикритие, епизод 8:

Шмекера тегли късата клечка – първо го понижават, после го прецакват да отиде в един спа хотел, където Иво Андонов го очаква гол.
След това психоложката пише доклад срещу него, а накрая го пращат за зелен хайвер в празен склад и всички спират да му вдигат телефоните си.
Той побеснява и напада една беззащитна леля в столична кооперация, крещейки и, че е от ГДБОП.
Накрая в яда си арестува Ерол, който крайно неуважително му показва среден пръст.
Ерол пък от своя страна решава да му отпусне края и изшмърква половин кило кокаин, изпива литър уиски и изпотрошава целия бар на Иво Андонов, за радост на приятелите си от бандата.
Складовете за амфетки се местят в столична лудница, чийто директор е фен на доматите и амфетамините и чат – пат се облича за собствено удоволствие в усмирителна риза.
Ния Туджарова започва да мъкне брокери на недвижими имоти, за да дразни ревнуващия Иво, а Близнака решава, че искат да го убият, след като вижда четирима роми, дошли да крадат желязо от един склад.
Психоложката достига до нови висини, като си ляга с Куката, въпреки, че преди това овърша половината ГДБОП и докара комисар Попов до самоубийство.
На сутринта Куката и оставя кафе, а комисар Попов лови риба в компанията на селянин от близкото село, който му подава талончета с печалби, защото рибата така и не кълве.В следващия епизод очаквайте:
Комисар Попов хваща златната рибка и тя му изпълнява три желания – да възкреси Джаро, да получи 7 тона влажни кърпички и да получи по – остър диск на Травиата, за да може по – лесно да си среже вените когато е необходимо.
Шмекера, омерзен от факта, че всички са го предали напуска ГДБОП и започва частен бизнес като производител на глухи шестограмни втулки за нуждите на израелското разузнаване.
Иво Андонов решава да излъска имиджа си и инвестира значителни средства в Близнака с идеята да го изпрати в космоса като трети български космонавт.
Ния Туджарова забременява и започва разследване от кой от петимата брокери на недвижими имоти е бебето.
Ерол е наранен от изневярата на Ния и на свой ред преспива с психоложката, което не остава незабелязано от Куката.
В края на серията двамата си устройват дуел – руска рулетка.
Докато те водят дуел на живот и смърт психоложката преспива с Ния Туджарова, след това с Иво Андонов, а накрая с трима бездомни, които предизвикват съчувствието и състраданието и.
В края на серията Шмекера е върнат на ръководен пост в ГДБОП, където полудява и започва да идва на работа, облечен в женски дрехи и с татуировка на Влади Ампов – Графа на дясната си ръка.