Под прикритие, епизод 7

Публикувано на КатегорииНовини

Под прикритие, епизод 7

Ерол скача със стар микробус Мерцедес от 120 метров мост.
Под моста го чака Иво Андонов, който го изважда и му подава нов часовник.
След това го зашиват надве – натри, отвличат го, дават му няколко мацки, бутилка безалкохолно шампанско и по този начин отпразнуват едновременно рожденият му ден и оцеляването му.
Ерол обаче освен това лети със самолет, преспива с Ния Туджарова и дори успява да и разкаже, че сестра му е станала проститутка и е изчезнала, което обяснява някои тревожни психо – соматични прояви в поведението му през последните серии.
Комисар Попов бяга с фургон и въоръжен с малка секирка започва да лови риба.
Психоложката е разкъсана между харизмата на Куката и собствените си параноични пристъпи, които я карат да търка с молив бележника на Шмекера.
В маниакалното си поведение тя дори започва да го преследва и снима с телефона си, но междувременно Шмекера се скапва, прибира се у дома, запалва си ръката със запалка Зипо и за да облекчи болката изпива литър уиски „Блек рам“.
Иво Андонов отива на полицейски банкет, където с Шмекера ядат шоколадчета и се гледат лошо.
Това обаче ясно показва на мафиота, че трябва спешно да разкара производството на амфетамини от завода за дрехи.
Само 5 минути не стигат на бандата му да се изнесе оттам, за да избегне акцията на ГДБОП.
Следват кървави сцени, Иво се измъква, психоложката удря шамар на Куката а междувременно майката на беден столичен наркоман, която гепи метаамфетамини от Иво Андонов остава без работа.В следващата серия очаквайте:

Куката зарязва психоложката и се отдава на мистични науки, ясновидство и нестинарство.
Психоложката разкрива, че Ерол е човек под прикритие, след което му праща СМС, в който разкрива, че Шмекера е неговата сестра, но му се е наложило да смени пола си, за да не разкрият, че е агент на МИ6.
Иво Андонов решава да спре с наркотиците и влиза в бизнеса с бойни отровни вещества за третия свят, умело прикрити като газирани напитки с вкус на портокал, лимон, маракуя, джакфрут, пасифлора, кумкуад и манго.
Ния Туджарова се среща съвсем случайно с комисар Попов, който все още е разкъсван от разкаяние, че е убил Джаро.
След срещата комисар Попов опитва да се самоубие, поглъщайки 4 килограма дребни пирони, два мобилни телефона и литър белина, но за негово нещастие наблизо има екип на „Бърза помощ“, който е посетил близкото село, заради пациентка, болна от скорбут.
Екипът го спасява, а Ерол и Иво Андонов заминават за Оман, където ще се опитат да продадат на местен шейх два рециклирани космически кораба, които бандата успява да отмъкне от руската мафия в Байконур.