„Под прикритие“, епизод 4!!!

Публикувано на КатегорииНовини

„Под прикритие“, епизод 4!!!

Червения кръст се появява в играта. Иво Андонов превзема организацията отвътре и решава да изпрати хуманитарна помощ, която съдържа антибиотици, витамини и Хероин Це (ефервесцентни таблетки)…
Освен това лошите момчета на Иво превземат и бизнеса с вафли, в чийто пълнеж освен какао има и кокаинче за по – добър вкус и лека пикантност.
Ния Туджарова пробва да съблазни Ерол, но е толкова пияна, че Ерол предвидливо предпочита да прекара нощта сам, но кой знае защо прибира слушалките от телефона на Ния (гиди, фетишистче такова).
Куката отпочва Макиавели, което го подтиква да се обади на подлата психоложка.
От разговорът им става ясно, че психоложката е извратена и би склонила да палавее с гражданина Бацов само при положение, че му прати призовка.
Комисар Попов оживява и прокурорката го прибира при себе си, но профилактично скрива всички ножове и компактдискове с „Травиата“.
Това принуждава клетия комисар да стои гладен, защото няма как да си нареже кашкавал за сандвичи.
Психоложката, като няма какво да прави, започва да измъчва психически дядката от едно стрелбище.
Накрая имаме вихрено преследване, в което 25 годишен кемпер преследва 22 годишен микробус и добре, че на пътя излизат няколко крави, иначе ГДБОП биха изпуснали пратката свежи наркотици за третия свят.
В последната сцена Шмекера се появява в кадър, а Иво Андонов гледа лошо, но музиката и рекламите на майонеза прекъсват серията…В следващия епизод ще видите:
Комисар Попов пробва да се самоубие последователно с белачка за картофи, лъжица, клечка за зъби и накрая – с резен шунка, забравен в хладилника от невнимателната прокурорка.
Ерол краде ластика за коса на Ния Туджарова, след това кърпичките и за почистване на очила а накрая става дързък и присвоява с нечиста цел половината и рокли, както и два лака, две червила, чифт обувки и шишенце „Фон дьо тен“.
Иво Андонов се отказва от Червения кръст, и, възстановявайки турските си връзки от предния сезон се насочва към червения полумесец.
Заводът за вафли започва работа, но бившият войник от френския легион изпада в депресия и за няколко часа екзекутира целия персонал на завода, използвайки специални уреди за мъчение, както и песни на група Станиоли.
Куката започва да чете Сартр, Киркегор и Кант, след което записва философия в Софийския университет, където започва да се увлича от идеите на Айн Ранд и Ивайло Нойзи Цветков.
В края на серията Шмекера и Иво Андонов излизат на двубой по канадска борба, в който Шмекера загубва едното си око, а на Иво Андонов започва да му расте коса от нервно напрежение…