Под прикритие, епизод 3

Публикувано на КатегорииНовини

Под прикритие, епизод 3:

Италианците се оказват страшни балъци и Иво Андонов ги премята с помощта на стар мобилен телефон за 10 лева, който му е подаден в последния момент от Ния Туджарова.
В замяна тя иска 50 процента.
Вбесен, Иво Андонов решава да компенсира загубите си и започва да удържа по 50 процента от нелегалните доходи в ромските махали по морето.
Психоложката се оказва и експерт по изстрели отблизо в челото и успява да разгадае за 20 секунди как е убит някакъв човек с испанско име.
След това обаче тя изнаглява до такава степен, че докарва комисар Попов до самоубийство с некадърния си опит за психоанализа.
Комисарят увива диск на Травиата в бяла кърпа и си срязва вените.
Избухва етническа вражда сред бандата на Иво Андонов.
Появява се човек с перука, който търгува с лекарства, печели на рулетка, като залага на червено и черно едновременно и е готов да изпере парите на мафиотите.
Куката става пацифист, което не се нрави на Иво, но няма как.
Дузина наркодилъри и крадци на коли започват да плащат по 30 процента на бандата, а Ерол се спасява от нов опит за атентат, подхвърляйки на нападателите си сак с последните броеве на „Плейбой“.В следващата серия очаквайте:
Ерол от сериала се оказва Ерол от Уикеда.
Това не убягва от погледа на Куката, който обаче е все по – обладан от пацифистки настроения и решава да си замълчи.
Иво Андонов решава да вземе всичките пари на ромските босове, които възмутени го докладват в БХК.
Психоложката решава, че иска да направи психоанализа на всички ченгета в отдела и те един по един се самоубиват с дискове на Вагнер, Вивалди, Бах, а един от тях, кой знае защо с диск на дует „Каризма“.
Комисар Попов е спасен, но развива непоносимост към „Травиата“.
Ния Туджарова открива сред архива на баща си флашка със запис, от който разбира, че Джаро не и е бил роден баща, а я е осиновил, без да знае, че тя е изоставена в детски дом от Куката, който е истинския и баща.
В края на серията Иво заминава отново за Италия, без да знае, че коварната психоложка го дебне в самолета с микрофон и плейбек на арията на Царицата на нощта от Моцарт…