„Под прикритие“ епизод 2:

Публикувано на КатегорииНовини

„Под прикритие“ серия 2:
Ния Туджарова бяга в Цюрих, където счетоводителя на баща и живее в един гараж, заедно с „Роолс Ройс“, бюро и сейф, чийто код е на гърба на една снимка.
Куката отказва да се закълне пред кръста, подаден му от психоложка, която преди това е излъгала клет шофьор на микробус със зеле от автоборсата, че синът му е продал хероин на момче от съседния клас.
Бившия шеф на ченгетата Попов продължава да проявява тревожна обсесия към влажни кърпички, но утежнява ситуацията със специфични капризи към марките и съдържанието на спирт.
Иво Андонов решава, че ще се представи за покойния Джаро и заминава за Италия, където показва, че не умее да дегустира Кианти.
Новия полицай под прикритие Ерол краде линейка и пациенти, а към бандата се присъединява и бивш служител във френския легион, който храни птички със сурово пилешко филе и има афинитет към това да измъчва Калин Вельов със специална метална каска.
Джаро е записал съобщение до дъщеря си, която прекара половината серия в едно такси близо до летището.В следващата серия ще видите:
Джаро възкръсва след екзорсистки ритуал с мокри кърпички, извършен от ченгето Попов от затвора, с помощта на психоложката.
След линейката Ерол краде БТР, а после влиза под прикритие в самата рок – група БТР на мястото на Наско.
Куката става будист, омерзен от лъжливата психоложка, която ще се опита да убеди дъщерята на Джаро че всъщност е автомонтьор на име Евлоги, роден в Павел Баня.
Иво Андонов се представя за сестрата на Джаро пред френските тайни служби и заминава за специална мисия в Буркина Фасо, откъдето ще донесе нов вид наркотик, който се приема сутрин и вечер на гладно!!!