„Под Прикритие“, епизод не знам си кой…

Публикувано на КатегорииНовини

„Под Прикритие“, епизод не знам си кой…
Човекът с вафлите прехвърля фабриката си на Ния Туджарова на една тераса.
След като разбира, че са го прецакали, човекът с вафлите вика девойка от друг български сериал, който излъчваха по Нова преди две години и и дава интервю, като настоява да бъде записван на лист с химикалка.
Куката дава 50 кинта на момиченце, което продава цветя на улицата, а психоложката е разтревожена да не би да се наложи да срещне по работа новия си любим
Прокурорката получава задача да предизвика няколко проверки към столичен вестник, пие едно уиски на екс и след това тича в магазина за майонеза.
За да се спаси от компроматната флашка срещу себе си, Ерол предизвиква сбиване в бара, чупи компютъра на Иво Андонов и няколко глави.
Ния Туджарова обаче спира да му връзва, което предизвиква у ченгето под прикритие налудничавата идея да обикаля през нощта и да пребива клиенти на проститутки – травестити на Лъвов мост.
Комисар Попов цепи дърва и води налудничави разговори с Шмекера и Ерол, които, вместо да успокоят ситуацията, водят до прострелването на Шмекера от Ерол, докато последния се опитва да взриви самолет, след като е пуснал компютъра на летището в пластмасов бидон с вода.
Иво Андонов и Ния Туджарова излитат за Италия с новичък селскостопански самолет с бомба в лявото крило, а Шмекера бере душа на летището, подло прострелян от приятелски огън.В следващия епизод очаквайте:
Докато летят Иво и Ния, в Италия изригва Везувий, което заблуждава израелското разузнаване, че Северна Корея е изстреляла атомна бомба и сигнализира Пентагона, откъдето стартират операция под кодовото име „Да избухнем заедно“.
Шмекера бива спасен от минаващ случайно през селскостопанското летище ветеринарен лекар, който изважда куршума, обезпаразитява Шмекера вътрешно и външно и му извършва съвсем безплатна вазектомия.
Ерол се качва на другия самолет и полита към Италия, но погрешка вместо в Италия каца в Симитли, където е подло обран от квартална група ултраси на „Македонска слава“.
Куката, за да бъде по – близо до любимата си подава документи и бива назначен като разсилен в ГДБОП, след което показва качества и сменя работата си, започвайки да прави кафе в барчето.
Комисар Попов улавя магическата каракуда, която на чист санскритски му произнася няколко текста на Ивайло Нойзи Цветков, след което комисар Попов полудява напълно и пробва да се самоубие със свръхдоза витамин це.
Човека с вафлите, след като е изпил 148 кафета, получава свръхестествени умения и започва да лети, да плете на една кука и да решава квадратни уравнения едновременно, което е забелязано от Юнеско, които го обявяват за паметник на културата и му позволяват да внася хероин от всяка една точка на планетата.