МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА ДРОБ СЪРМАТА

Публикувано на КатегорииНовини

дроб сърма

Ден след Гергьовден, когато, по стара традиция всяко българско семейство е хапвало печено агне, една новина е на път да докара истерия в цялото общество.

Преди броени часове института по стомашно – чревно здраве към университета в Чирпан излезе със сензационна новина.
След дългогодишни изследвания учените от института са установили, че дроб сърмата, с която се тъпчем по празниците е силно токсична и предизвиква зловещи странични реакции в организма ни.

„Самата комбинация от агнешки дреболии и ориз дава странна реакция“ – заяви за РАЗКОШНО доцент Сардина Стомашка от института в Чирпан – „При изследването, в което използвахме дегенартивен разпад с помощта на ултразвук и инфрачервени лъчи получихме реакция, при която се освободи малък заряд, нещо като контролиран взрив. Това ни кара да мислим, че полученият елемент на взаимодействието на продуктите в дроб сърмата е нещо, близко по състав с динамит и коктейл Молотов“.Ужасени, потърсихме второ мнение от независими експерти в токсикологията на болницата в Омуртаг.

Ето какво каза за нас доктор Плацентий Хасанов:

„Подкрепям напълно колегите си. Това, което досега всички болници грижливо криеха, е на път да се излезе наяве! Над 40 процента от всички случаи, които лекуваме в токсикологията, са в резултат на компинация от зелена салата и дроб сърма. Заедно, в комбинация двете ястия водят до халюцинации, агресия и дори до кратки припадъци, логорея, истерични пристъпи и неконтролируем тремор в китките.“

Впрочем доктор Хасанов ни показа снимка на типичен случай на човек, който се е натровил с дроб сърма

урод

Не знаем как ще се отрази тази новина на пазара на агнешкте дреболии, но въпреки опасността да бъдем гонени от агресивни месопроизводители, ние от РАЗКОШНО ще продължаваме да ви информираме за истината.

Снимки:

tarakchieva.blogspot.com

urod.at.ua

 

Коментарите са изключени.