ЗЛОВЕЩО!!!! МИСТЕРИОЗНА ИНСТАЛАЦИЯ ВЗРИВЯВА ГРАЖДАНСКИЯ МИР В СТОЛИЦАТА!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

2014-05-03 18.29.53

Зловеща находка на жители на софийския квартал Младост 4 е на път да предизвика страховит скандал и буквално да взриви гражданския мир в столицата.

Жители на квартала, които вечер разхождат кучетата си в парка, или пък слизат от автобус 76 на спирка „115 пощенски клон“ в квартал Младост забелязали странни звуци, които се носят от реката.


При по – внимателно вглеждане се оказва, че над рекичката, точно под дърветата стърчи крайно подозрителна инсталация с тръби, която изглежда доста зловещо.
Жителите веднага се опитали да комуникират с местните власти, но се оказало, че никой не е наясно какво точно са тези тръби.

„Преди имаше дървета и зеленина, които скриваха от нас гледката към тази зловеща инсталация“ – заяви за РАЗКОШНО А.К от квартал Младост – „Но напоследък поразчистиха, изскубаха част от паразитните храсти и зловещата гледка лъсна пред погледите ни“.2014-05-03 18.30.18

Друг наш читател на име Н.К., който слиза всеки ден на въпросната спирка, защото работи в бизнеспарка твърди, че освен страннте звуци вечерно време от реката се вижда и странно сияние.

„Виолетово и приглушено розово“ – заяви за нашия сайт Н.К. – „Определено ме е страх да минавам оттам“.

Все още не знаем какво се крие в тези тръби, но експерти от института по окултни науки към БАН заявиха, без да желаят да се ангажират с окончателно мнение, че инсталацията има откровено илюминатски характер и че не изключват това да е тайна централа, която излъчва кодирани съобщения към извънземните, които ни наблюдават.

Ние от РАЗКОШНО сме сезирали института по уфология към БАН и ще очакваме резултати от проверката, която учените, съвместно с армията и гражданска отбрана обещаха да направят!

 

Коментарите са изключени.