ШОК!!! УЖАС!!! ЕТО ЗАЩО ИЗЧЕЗВАТ ПЧЕЛИТЕ!!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

Пчели1

Кошмарната истина за изчезващите пчели, за която учените алармират от известно време най – накрая намери своето обяснение.

Обяснението обаче е шокиращо и е на път да взриви най – големия скандал в историята.

Учени от международния институт по паранормални и окултни науки в Найроби, Кения, са установили, че пчелите изчезват заради…прекомерното и модерно засяване с така наречените „здравословни култури“.

Така например декари и хектари с жито, от което се приготвя „нездравословния“ бял хляб бват унищожавани и засявани с модерни и уж здравословни култури като лимец, рапица, лен и ечемик.

„Пчелите не могат да се хранят с киноа, рукола и селъри“ – заяви за РАЗКОШНО професор Мохамед Абдул от института в Найроби – „Нещо повече – поради скрупули и моди пчелите започват да измират и това скоро ще се окаже глобален проблем. Коя нормнална пчела би правила мед, смучейки соеви и бобови кълнове, вместо да кажем медена роса, която се получава на поляни с липа, лавандула или пък акация?“.Срещу това разкритие разбира се се надигна вълна от защитници на „здравословното“ хранене, които, подпомогнати от компаниите, печелещи от „здравословните храни“ се вдигнаха на протести в цял свят с плакати – „Без пчели можем – без рапично олио – не!“, „Медът – отровата, с която ни хранят“, „Не искаме мед, предпочитаме стевия!“, както и особено радикалния – „Да избием пчелите – те са пратеници на Сатаната!“.

save-planet-kill-yourself

Дори в центъра на Брюксел бе организирано протестно изсипване на тонове киноа, годжибери и рукола, с цел да се протестира срещу разкритията, хвърлящи сянка върху здравословното хранене.

Наш репортер се свърза с Института по храните в Радомир, който е чест от мрежата институти на БАН.

Коментара на професор Мазнейков от института беше следния:

Това разкритие е нещо, от което и ние се опасявахме. За да запазим пчелите ще трябва да се върнем към традиционните култури като жито, нахут, бакла и бамя! Не трябва да подценяваме и белия мак, който от скрупули бе забранен за отглеждане. Знаем, че истинския пчелен мед е най – добър, когато пчелите са събирали прашец и от опиумните макове, защото опиумът в малки количества помага за по – лесното усвояване на полезните вещества от нашия организъм!“.

РАЗКОШНО ще продължава да следи световния скандал по отношение на пчелите и ще ви информира за всичко!

Снимки:

www.secretsofthefed.com

agronovinite.com

Коментарите са изключени.