ШОКИРАЩО!!!! ВИЖТЕ КАК ЕДИН БЪЛГАРИН ОТ ИСПЕРИХ СВАЛИ 120 КИЛОГРАМА ЗА 9 СЕДМИЦИ!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

Fat man holding a measurement tape

На пощата на РАЗКОШНО получихме писмо от М.Г., жител на Исперих. Ето какво пише той:

Скъпа редакция на РАЗКОШНО! Пише ви М.Г. от град Исперих.

По професия съм стругар. Дълги години работех в цех, който произвеждаше глухи шестограмни втулки за нуждите на виетнамския пазар.
Един ден през 1997 година, когато си тръгвах от работа внезапно чух глас, който каза – „ТИ СИ ГЛАДЕН!!! ТИ ТРЯБВА ДА ЯДЕШ!!!!“.

И тогава нещо се случи с мен! Започнах да се храня неконтролируемо! Поглъщах по 20 сандвича със свинска сланина, майонеза,маргарин, зехтин и варени яйца от домашни кокошки (гледахме 40 кокошки на двора).

За обяд изяждах по 3-4 килограм свинско, като към тях добавях 2 килограма картофено пюре.

А вечер – вечер си лягах, но се будех по няколко пъти и изяждах всичко, което успявах да намеря в хладилника.Но гласът в главата ми не спираше да повтаря – „ТИ ТРЯБВА ДА ЯДЕШ!!!! ТИ СИ ГЛАДЕН!!!!“.

Така постепенно кокошчиците, които гледахме започнаха да изчезват в моя стомах. Ставах нощем, тайно от семейството ми, улавях 2 кокошчици и ги изяждах сурови, като, за да би преглътна по – лесно пиех олио или пък грес.
От 80 килограмов мъж само за две години се превърнах в 200 килограмова развалина.

И тогава дойде спасението. Един ден реших, че на това трябва да се сложи край. И отидох при известния в цяла българия енергиен лечител Латинка – Виктория Хаджихасанова в град Омуртаг.

Тя проведе сеанс с мен. След сеанса научих ужасната новина – в тялото ми се е вселил извънземен микроб, който действа на централния мозък и ме кара да се храня неконтролируемо.

За да се избавя от този микроб бях подложен на специални процедури – вани с оцет, хлорна вар и нафта, отвари от течен сапун, цвят от татул, лавандулов спирт и кисел калциев карбонат.

И не на последно място – облъчване с един специален уред, който лечителката беше изобретила от няколко стари черно – бели телевизора „Опера“, свързани в мрежа, която създава специално биополе.

опера

След като преминах през тези тягостни и мъчителни процедури, за съвсем кратко време успях без усилия да възвърна предишното си тегло.

За това искам да се обърна към всички читатели на сайта, който единствен разкрива истината – ако чуете глас, който ви кара да ядете, моментално се обърнете към мен.

Искрено ваш – М.Г
02.05.2014 година
Исперих

Снимки:

photo-forum.net

extremelongevity.net

Коментарите са изключени.