ЛЪСНА ЗЛОКОБНАТА ИСТИНА ЗА ПЪРВИ МАЙ!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

ленин 2

Шокиращи факти са на път да променят историята и да ни дадат нов прочит на един от най – обичаните празници.

Първи май, честван по цял свят като ден на труда и на международната работническа солидарност се оказва дата, която е наложена насилствено от хора, скрити зад зловещи тайни общества и религиозни секти.

„Всички знаем, че на 1 май 1886 година в Чикаго избухват най – мощните синдикални протести, които дават началото на работническия празник“ – заяви за сайта РАЗКОШНО социалния антрополог и историк професор доктор Славей Антроположки – „Това, което никой не споменава обаче е, че на 1 май 1572 година е починал римския папа Пий V, считан от мнозина за покровител на илюминатските, темплиерските и розенкройцерските тайни общества“ .

Историята сочи следното. През 1572, след като умира, папата бива погребан с розенкройцерски таен ритуал, до когото не са допуснати никакви представители на Ватикана.

папа пий

 


„По – късни летописи като този на монахът Амброзий – францисканец и любител на мистичните учения, свидетелстват, че всяка година след кончината на папата, на 1 май ордените на темплиерите, масоните, розенкройцерите и илюминатите са излизали на мълчаливи шествия, за да почетат мистичната сила на своят духовен патрон“ – твърди в своя статия световноизвестния учен и историк Рамон Калдерон Веласкес.

РАЗКОШНО се свърза и с катедрата по окултни науки и уфология към института в Първомай.

В института разполагат с данни, според които през въпросната 1886 година в Чикаго е кацнал космически кораб, и че първите синдикати на практика са създадени от извънземнте.

Неорганизираните дотогава работници са получили мотивация от извънземен разум, който им е посочил как да се борят“ – заявиха за нашия сайт учени от института.

Нещо повече!

Извънземните са оставили свои пратеници на планетата Земя. Един от тях ще стане известен малко по – късно в историята под името Владимир Илич Улянов – Ленин.

„Ленин е човекът, който бива внедрен в работническото движение с цел да подготви цялата земя за идването на извънземните. Лоша шега му изиграва климатът и въздуха на нашата планета, които го довеждат до отклонения и той, вместо да подготви нашествие на извънземни, прави комунистическа революция в Русия“ – твърди професор Тотка Измирлиева, уфолог и специалист по езотерика.

Шокиращите истини продължават да излизат наяве.

Ние от РАЗКОШНО ще продължаваме да ви информираме за всичко, което властите са крили от вас!

Снимки:

ru.wikipedia.org

investments.academic.ru

Коментарите са изключени.