ТРАГЕДИЯ!!! ВИЖТЕ ИСТОРИЯТА, КОЯТО ЩЕ РАЗПЛАЧЕ ЦЯЛАТА МРЕЖА!!!! апр.30

Tags

Related Posts

Share This

ТРАГЕДИЯ!!! ВИЖТЕ ИСТОРИЯТА, КОЯТО ЩЕ РАЗПЛАЧЕ ЦЯЛАТА МРЕЖА!!!!

ЕЕГ

Към редакцията на РАЗКОШНО се обърна господин Трактор Ставрев Аргиров от град Омуртаг с молба да разкажем за ужасна трагедия, случила се с него.
Публикуваме писмото без никаква редакторска намеса.

Скъпа редакция на РАЗКОШНО! Пиша ви, защото съм отчаян, уплашен и знам, че само вие казвате истината такава, каквато е, без да се плашите от властта, рептилите, илюминатите и тайните общества в България.

Kазвам се Трактор Ставрев Аргиров и съм роден в град Омуртаг през 1972 година.

Кръстили са ме с това странно име, защото баща ми беше земеделец и голям почитател на Пол Пот, Муслим Могумаев и Цола Драгойчева.
Към последната изпитваше такава страст, че дори имаше специално направена тениска с нейния лик, която той мило наричаше ДРАГОЙКА.

През 1976 година аз внезапно онемях. Без никаква причина един ден понечих да кажа – „Тате, искам още мусака“, но вместо това издадох някакъв металически звук, напомнящ скърцане на несмазана врата и бях дотам.

Тръгнахме по доктори – логопеди, психиатри, невролози, УНГ специалисти. Навсякъде отговорът беше един и същ – изследванията са нормални, детето е здраво и медицината няма обяснение.

Само един по – радикален УНГ специалист от болницата в град Симитли предложи на тате да ми капвал по няколко капки грес в попарата сутрин,за смазване на челюстите.
Истината е, че в момента, в който онемях, аз получих дарба. Започнах да пиша на френски, фламандски и иврит.

Заради тази моя способност накрая бях прибран за около половин година от военните, които в специална лаборатория, намираща се под земята в село Раковица, близо до Елин Пелин ми правиха всевъзможни изследвание – ЕЕГ, ЕКГ, кръв, урина, вегетоскопски изследвания, биопсия от мозъка, ректоскопия, гастроскопия и цитонамазки.

Когато военните ме пуснаха, семейството ми вече го нямаше.

В къщата, в която живеехме в Омуртаг сега живееше друго семейство – жена, мъж, две деца и 8 годишен неаполитански мастиф на име Панкратий.
Останал без дом и семейство постъпих в католически приют в град Раковски, пловдивско.
Там пишех труд, оборващ теорията на относителността на Айнщайн, както няколко студии върху немската класическа естетика, додекафонията, Платон и полинезийската кулинария.

Така живея и до днес. Имах жена, но тя ме напусна, защото нямаше с кого да си говори.
Имах няколко приятели, но и те ме зарязаха, заявявайки – „Тоя е толкова надут, че не обелва една дума!“.
Останах сам, безмълвен и с огромна рана в душата си.

Докато преди няколко дни се събудих, отворих уста и най – ненадейно започнах да говоря.
Откакто започнах да говоря обаче започнаха да се случват ужасни неща – във видинско имаше потоп, станаха много автомобилни катастрофи, двама мои съседи полудяха и ги прибраха в психиатрията а Графа пусна нова песен.

Докато снощи не попаднах на неиздавана глава от книгата на леля Ванга, в която има цитат – „Кога Тракторо задума, муцинката ке се сдроба у целио свет!“.

За това ви пиша с огромна мъка и тревога в душата – смятам, че леля Ванга е предсказала моята история и че това вещае идването на страшния съд!
Реших да ви пиша първо на вас!
Пазете си и имайте едно наум!
И бдете за страшните конници на Апокалипсиса!

Ваш Трактор Ставрев Аргиров

Снимки:

ua.convdocs.org