ЗЛОВЕЩО!!!! ЖИТЕЛ НА СИМИТЛИ НЕ Е ХОДИЛ ПО ГОЛЯМА НУЖДА ОТ 15 ГОДИНИ!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

клозет

Зловеща история, до която ние от РАЗКОШНО се добрахме ни кара да преосмислим напълно всички теории за здравето, природните нужди и храненето.

С нас се свърза жител на град Симитли на име Р.К., който твърди, че от 15 години и 7 месеца не е ходил по голяма нужда.
„Просто нямам нужда да го правя“ – заяви за РАЗКОШНО Р.К – „Аз нямам нужда да отделям нищо, тъй като успявам да усвоя абсолютно всичко, което поглъщам!“.

За да докаже теорията си, Р.К. дори е инсталирал уебкамера в тоалетната си, която работи 24 часа в денонощието.

А запис от камерата е предоставил на книгата за рекордите ГИНЕС, откъдето обаче са отказали да се занимават с неговия случай под претекст, че не допускат вписване на рекорди, които са опасни за здравето.Р.К. видимо е в добро физическо състояние. От срещата, която нашият екпи имаше с него, останахме с впечатление, че той е приятен и жизнен около 50 годишен човек, който видимо е в отлично физическо и психическо състояние.

„Моят начин да усвоявам напълно всичко, което поглъщам е много прост. Всяка сутрин на гладно изяждам по една, разтворена в терпентин никел – кадмиева батерия“ – заяви за РАЗКОШНО Р.К. – „Никелът и кадмия създават мощен положителен заряд в тялото, който позволява каквото и да погълнете после, да се усвоява добре, без да има нужда да се губи време в досадно и безмислено дефекиране“.

Иначе Р.К. не се ограничава в нищо.

Хапва любимите си сурови свински бузи, гарнирани с портокалов дресинг и пастет от рукола и говежда лой.
Обича да пийва греяна ракия с 20 – 30 капки риванол вътре.
Не се лишава и от прясно изцеден сок от сурови картофи, в който за разкош добавя и рициново масло и мъничко поливинил – ацетатна боя за аромат и цвят.

Въпреки това отделителната му система не произвежда отпадни продукти.

„Спестявам годишно поне по 500 лева за тоалетна хартия. Не харча и вода за тоалетната, както и за бидето. Понеже отделителната ми система е много оптимизирана, нямам нужда и от често къпане. Вместо това всяка вечер грижливо се затърквам с пясък и след това се ароматизирам с природни продукти – екстракт от див бъз и татул, смесени с вазелин, тебешир и стрит на ситно чакъл“ – продължава да ни изненадва Р.К.

Ние от РАЗКОШНО ще продължим да следим природният феномен от Симитли.

За целта се обърнахме към екип от БАН, който ще изследва подробно човекът, който не е ходил от 15 години по голяма нужда!

Снимки:

tema.livejournal.com

Коментарите са изключени.