КОШМАР!!! ШОК!!! ЛЪСНА МРЪСНАТА ТАЙНА НА КРАВЕТО СИРЕНЕ!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

СИРЕНЕ - МЕНТЕ

Зловеща и кошмарна новина доведе до истерия населението на България и е на път да взриви гражданския мир в страната.

Изследване на екип от независими учени от лабораторията по храните в Малко Търново разкри, че традиционното и любимо на всички българи краве сирене е продукт със спорен произход и състав.

„Изследвайки историческите документи, фолклора и свитъците на османски и византийски летописци ние осъзнахме, че никъде не се споменава продукт на име сирене“ – заяви за РАЗКОШНО доцент Ахмед Бръмбъзъков – член – кореспондент на БАН, автор на много трудове за средновековната кулинария на балканския полуостров – „Нещо повече – за първи път думата СИРЕНЕ е употребена в история за двама братя – пастири, които се избили един друг за, цитирайки точно – БУЦА КЛЕТО СИРЕНЕ“ – продължи да разкрива мистерията с млечния продукт доцент Бръмбъзъков.

Изследване, направено спрямо поне 30 различни вида краве сирене на най – популярни и по – непопулярни марки у нас показва доста тревожни и грозни истини.

„Като цяло сиренето се произвежда от краве мляко“ – заяви за РАЗКОШНО професор Клисар Михайлов от лабораторията в Малко Търново – „Грижливо пазената грозна тайна е, че закваската,с която се подсирва кравето мляко е пълна с опасни съставки. Например никой досега не е споменавал, че маята за сирене е съдържа цезий, натрий и солна киселина в много малки количества“ – допълни професор Михайлов.

От разработката на учените се разбира още, че добре узрялото краве сирене съдържа тетрахидроканабинол, който предизвиква лека еуфория, последвана от спадане на тонуса, сънливост и лека загуба на памет.„В някои видове сирене дори откриваме наличие на псевдоефедрн, метилморфин и алфаметилфенилетиламин“ – се казва в доклада на учените, показващ ужасяващите истини за млечния продукт.

РАЗКОШНО се свърза с уфолози от тракийския институт за изследване на паранормалните явления.

Учените заявиха за сайта, че имат сериозни подозрения относно произхода на сиренето.

„Този продукт категорично има извънземен произход“ – заявиха учени от института – „Все още не можем със сигурност да го докажем, но в светлината на новите разкрития смятаме, че сме много близо до доказателства. Смятаме, че през 17 век закваската за сиренето е дошла на земята с космически кораб и е била дадена на българите, за да бъде направен експеримент. В резултат се е получил продукта, който вече няколко века ни кара неконтролируемо да пием ракия и да бъдем неадекватни на събитията по света и у нас“ – заявиха водещи уфолози.

РАЗКОШНО ще продължава да следи зловещите разкрития по отношение на сиренето и ще ви уведомява своевременно за тях.

Снимки:

agronovinite.com

Коментарите са изключени.