ЗЛОВЕЩО!!!!! ШОК!!!!! АВАРИЯТА В ЧЕРНОБИЛ СЕ Е СЛУЧИЛА ЗАРАДИ НАПАДЕНИЕ НА ИЗВЪНЗЕМНИ!!!!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

Чернобил

Зловещо разкритие е на път да промени най – новата ни история.

На днешната дата през 1986 година в атомната електроцентрала в Чернобил става зловеща авария, чиито последствия все още продължават.
Тогава за известно време всичко бе покрито от мистериозно медийно затъмнение.

„Всички си обяснявахме това със социализма и цензурата“ – сподели за сайта РАЗКОШНО доцент Марин Саламов от института по ядрена физика към БАН –„Днес обаче разбираме, че нещата не са били толкова прости, колкото се опитаха да ги изкарат медиите“.

Доказателствата, че аварията в Чернобил не е била предизвикана от човешка грешка излезли внезапно. По време на разчистване на архива на КГБ част от секретните документи били дадени на фабрики за рециклиране на хартия.Така няколко тона с използвана хартия попаднали в цеха за рециклиране в Павлинени.

Докато разтоварвали балите с изхвърлени документи, съвсем случайно някой видял папка „Чернобил – Строго секретно“.Така документите попаднали в Българска академия на науките, където учените разкрили зловещата тайна за аварията.

Според доклада на КГБ, изпратен до лидерът на тогавашната СССР Леонид Брежнев се виждало ясно, че АЕЦ Чернобил е бил нападнат от извънземни.

„В доклада пише, че съветските ВВС са реагирали своевременно, но извънземните са били с оръжия, многократно превъзхождащи тези на съветската армия“ – заяви за РАЗКОШНО говорителят на екипа, разследващ скандалните документи полковник професор Рамон Страхилов, военен физик и историк.

„Това обяснява факта, че в почвата има наличие на Стронций 90, за който се твърди, че е било основна суровина в горивото на летящата чиния на извънземните“ – допълни главен асистент Евдокия Хилуронова от катедрата по химия.

За съжаление голяма част от документите липсват, но в описа, който се е намирал във въпросната папка ясно се вижда, че към документацията е бил приложен снимков материал, остатъци от космическия кораб, превозващ извънземните.

Българското правителство е било уведомено за зловещото разкритие.
За сега обаче официална реакция няма.
Снимки:

www.spekulanti.com

 

 

Коментарите са изключени.