СКАНДАЛ!!! РАЗКРИХА ИСТИНАТА ЗА ДИЕТИТЕ!!!!!

Публикувано на КатегорииАнализи

 

здравословни храни

Автор: доц. Др. Копривка Калашникова

 

Преди няколко месеца в кабинета ми в квартал Меден рудник в Бургас дойде пациент на име И.Д.

Състоянието му беше видимо ужасно – подуто лице, бледожълт цвят на кожата, постоянни сърбежи в областта на гениталиите, обилно потене.
Пациентът сподели, че освен това го мъчи повръщане, анемия, слухови и зрителни халюцинации и непрекъсната тахикардия, придружена с инсомния, суха кашлица и невралгична дистония.

При сваляне на анамнезата разбрахме, че И.Д. доскоро е бил здрав и корав мъж, спортист и бивш бронзов медалист по суринамско джудо (екзотично бойно изкуство, все още непризнато от МОК).

В един момент, когато спрял с активния спорт, И.Д. започнал леко да пълнее.
„Качих около 10 кила. Тогава разбрах, че трябва да живея здравословно и да не ям всичко, което съм хапвал, докато спортувах активно“ – заяви пациента.
Диетата му включвала суровоядство, хранене с мед, чай и плодове, фибри и храни с изразен антиоксидантен ефект.
„Купувах си семена, киноа, помело и грейпфрут. Олио от ленено семе, брашно от лимец, сурово какао и разбира се огромни количества годжибери.“ – разказа още пациента.При започналите изследвания бяхме шокирани, защото двете лабораторни мишки, които започнахме да храним с диетата на И.Д. започнаха да линеят и на третия ден едната се самоуби, блъскайки се с всичка сила в дебелите стъклени стени на аквариума.

Разбирайки, че проблемът е много сериозен, се обадих на мои колеги от института по здравословно хранене в Мадан и помолих за помощ.

Тутакси в Бургас пристигна екип от учени, воден от професор Ахмед Сава Невродермитски, учен с огромна репутация както у нас, така и в Европа и близкия изток.
Моментално започнахме изследвания на „суперхраните“ с които нашият пациент се беше докарал до зловещо състояние.

Така установихме следното:

пълнозърнесто брашно

– брашно от лимец, пълнозърнесто брашно – изключително опасни, ако не се комбинират с нещо, което ги детоксикира – най – добре, ако месите пълнозърнест хляб, добавяйте чаена лъжичка нафта или по – добре – около половин грам пеницилин и лъжица грес за да детоксикирате

помело

– помело, грейпфрут – безспорно витаминозни плодове, но приемането им в големи количества всекидневно води до странични ефекти – препоръчваме през ден да хапвате по 150 – 200 грама сурово свинско месо, поръсено със стрита таблетка Парацетамол за неутрализиране на тези нежелани странични ефекти

годжибери

– годжибери, киноа – прекомерната им консумация води до халюцинации и ако не се спрете навренме – до циклофрения и ендогенна депресия – препоръчваме да ги консумирате, накиснати предварително във водка или домашна ракия, като внимавайте ракията да не е сливова, защото може да се появят халюцинации.

След като започнахме да захранваме нашият пациент с тези противоотрови, като добавихме терапия с ток, системи със свинска мас и спа процедури с майонеза и желиран телешки бульон, той започна да се подобрява.

По Великден ни изпрати снимка, на която се вижда как собственоръчно е изял половин агне, пълнено с дробсърма.А вие, уважаеми читатели не се подлъгвайте по широкорекламираните диети и „суперхрани“, защото част от тях са илюминатски разработки, чиято цел е да ви направи слаби и немощни.

 

Снимки:

www.zoya.bg

dieti.net

www.bb-team.org

media.muskuli.com

 

Коментарите са изключени.