ШОК!!!! ПРЕЗ НОЩТА В КВАРТАЛ МЛАДОСТ 4 СА КАЦНАЛИ ИЗВЪНЗЕМНИ!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

aliens-here mladost 4

Зловеща новина, случила се тази нощ в квартал Младост 4 в столицата е на път да взриви гражданския мир в страната ни.

Очевидци на ужасната случка се свързаха със сайта РАЗКОШНО и се срещнаха с наши репортери.
Ето какво разказаха пред нас хората от съседните блокове.

М.К от блок 431 в квартал Младост:Беше наистина зловещо. С приятеля ми си бяхме купили бутилка бял ром от съседния ЛИДЛ, който пиехме, разреден с Дерби кола и гледахме втори сезон на „Листопад“, когато към 2,40 сутринта откъм детската площадка се разнесе трясък. Погледнах от прозореца и видях ослепителна светлина. Внезапно светлината изчезна. Първоначално си помислихме, че е някой луксозен джип, объркал отбивката за околовръстното. На сутринта обаче отидох за банички до бутката на спирката на 213 и 76 и ето какво видях“:

2014-04-23 16.09.12Както сами виждате, на снимката ясно се виждат следите от кацането на летяща чиния. Ние направихме още няколко снимки, на които си личи още по – добре следата от извънземното нашествие снощи.

2014-04-23 16.09.18     2014-04-23 16.09.22

Събралите се на мястото на събитието хора от квартала потвърдиха за сайта РАЗКОШНО, че до това място е било цялото в зеленина.

„Тъкмо беше позеленяло навсякъде в градинката и децата много се радваха. А сега ще трябва да ги пазим, за да не ги отвлекат извънземни“ – заяви гражданинът И.И от блок 438.

От направеното разследване ние се добрахме до стряскаща информация. Вижте какво се вижда на табелата, която информира гражданите за строежа на детска площадка:

2014-04-23 16.10.03

Ясно се вижда думата „разработка“, която, както всички знаем, е кодова дума на военните, обозначаваща местата с повишен интерес от страна на извънземни и представители на древни тайни общества.Нещо повече – въпреки, че площадката е отдавна готова, на табелата не се вижда дата.

За нас това е ясен знак, че детската площадка е създадена от тайните общества с цел на нея да кацат извънземни.
РАЗКОШНО ще продължава да следи тази стряскаща история и ще ви уведомява своевременно.
Снимка:

www.evolutivity.info

Коментарите са изключени.