ЗЛОВЕЩО!!!! СТОЛИЧАНИН, ИЗЧЕЗНАЛ ПРЕДИ МЕСЕЦ СЕ ПОЯВИ В ДОМА СИ С 20 ГОДИНИ ПО – МЛАД!!!

Публикувано на КатегорииНовини

ярки светлини

Зловеща история с продължение, случила се в дома на семейство Николина и Тарзан Попниколови от София е на път да взриви социалните мрежи.

Преди месец Тарзан Попнколов загадъчно изчезнал, след като жена му го изпратила за хляб, свинска мас, две крушки по 40 вата и вестник „Лечител“ до кварталното магазинче.

Първоначално съпругата Николина си помислила, че мъжът и за пореден път е забегнал с приятели от квартала да пият мастичка с таратор – нещо, което се било случвало неведнъж.

След като не се прибра три дни, съобщих в полицията, където обявиха Тарзан Попниколов за издирване“ – разказва за сайта РАЗКОШНО госпожа Попниколова.

Разследващия полицай по случая – лейтенант Жоржет Самоделски от 4 РПУ в София сподели за нашия сайт следното.
„Първоначално следите се губеха след посещението на Тарзан Попниколов в бакалията. Продавачът, който на разпитите се държеше леко неадекватно сподели, че като че ли след излизането на издирвания блеснали силни светлини. След това продавачът казва, че му се губят следващите 2 часа, но когато се свестил бил облечен в оранжев сутиен и с татуировка на летяща чиния на лявото рамо“.
Повече от 3 седмици разследването удряло на камък.

Докато вчера, внезапно и без никакво предупреждение Тарзан се прибрал вкъщи.

Донесъл торбата с хляб, свинска мас, две крушки по 40 вата и вестник „Лечител“, седнал, сякаш нищо не е било и пуснал телевизора.
Само че жена му щяла да получи удар, защото Тарзан бил…с 20 години по – млад.

На въпрос къде е бил цял месец, той се подсмихнал и започнал да рецитира „Илиада“ на Одисей на старогръцки.
След това отворил килера и невъзмутимо изпил цяла бутилка „Веро“, като тихичко се оригнал.

Жена му повикала полиция и гражданска отбрана.

В момента Тарзан е настанен в специална лаборатория в секретна база на военните край Пирдоп, където ще му бъдат направени редица изследвания.

Съпругата на Тарзан е наблюдавана 24 часа от военни и уфолози, защото всички смятат, че извънземните, които са отвлекли Тарзан ще се опитат да отвлекат и нея.

РАЗКОШНО ще ви държи информирани за този зловещ случай.

 

Снимки:

www.sibir.bg

Коментарите са изключени.