ДОКТОРЕ, ЗАЩО – ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ЛЕЧИТЕЛЯ – ЕКСТРАСЕНС КОРНЕЛИЯ ПОЛИХРОНОВА – МАСТИЕВА

Публикувано на КатегорииАнализи

доктор 1

Популярната лечителка Корнелия Полихронова – Мастиева е родена през 1966 година в Кнежа.

През 1971 година семейството на лечителката се премества да живее в Коми, където бащата на Корнелия – Аспарух Мастиев е ръководител на бригада, която строи секретен военен обект за нуждите на съветското разузнаване.

През 1974 година бащата на Корнелия изчезва мистериозно по време на изкопни работи в област, в която се добива уран.

Останали без препитание Корнелия и майка и, библиотекарката Сланина Мастиева биват принудени да се приберат в Кнежа. Правят го, ползвайки тайно товарни вагони, превозващи уран за съветската армия.

По време на пътя, поела радиация над 300 пъти по – висока от нормалната, Корнелия добива свръхестествени способности, коiто я превръщат в ектрасенс и лечител с мощна аура и свръхестествени способности.Днес Корнелия Полихронова – Мастиева отговаря на читателски въпроси.

Огнян Ахмед Спаначки от град Попово:

Скъпа Корнелия, от няколко месеца внезапно загубих апетит. Спя по 14 часа на денонощие, пия по 17 литра вода и често страдам от нощни напикавания. Спортист съм, имам 3 златни медала по пeтанк и кърлинг. На какво се дължи според вас?

Корнелия Полихронова – Мастиева:

Господин Спаначки, това е класически случай на полуинфантилна депресия. Дължи се най – често на прекаляване с хляб „Добруджа“, бисквити „Детска закуска“ и ябълкова ракия, около 38 – 42 градуса.
За да подобрите здравословното си състояние пригответе си следната запарка – в купа с врящо прясно мляко поставете няколко щипки теракол, сокът на 2 лимона, 26 капки валериан и пасирано пуешко филе. Варете около половин час на бавен огън, след това охладете, замразете в хладилника във формите за лед. Всяка сутрин поставяйте по 2 ледчета в кафето си. Гарантирам ви бързо оздравяване.

Софроний Андреев от Бобов дол:

Корнелия, от няколко месеца една песен на Владимир Ампов – Графа не може да излезе от главата ми. Толкова е зле положението, че жена ми ме напусна. Какво да правя, не се издържа.

Корнелия Полихронова – Мастиева:

Уважаеми Софроний, вашият случай е повече от тревожен. Само уточнете от кой албум на Графа е песента, която звучи постоянно в главата ви. Ако е от ранните му албуми, трябва непременно да се обърнете към психиатър, но като начало ви препоръчвам да изпиете микс от зелев сок, лимони, оцет и лимонтузу. Тази отвара няма да ви излекува, но поне временно ще спре мъчителните симптоми. Очаквам да ми пишете дали се е наложила лоботомия, или ви се е разминало с електрошоковеСтанка Бъбрекова от Асеновград:

Корнелия, имам пародонтоза. Какво да правя?

Корнелия Полихронова – Мастиева:

Намажете зъбите си с фугираща смес за плочки, в която сте стрили 40 таблетки витамин C. Ако не помогне, пейте тибетски песнопения за здраве.
Започнете с „ОМ, намах шивая“ и дори без да искате да запеете „Аллах, Агбар“, няма да сбъркате…
Пародонтозата се лекува трудно…