ШОК!!! ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ – ДЕЛО НА ИЗВЪНЗЕМНИ!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

земетресение

Зловещо разкритие хвърли в паника правителството на Република България по време на почивните дни, научи сайта РАЗКОШНО!

Както знаете, по време на великденските празници България бе ударена от четири последователни труса – в събота – източно от Пловдив бе усетено в 19.02 часа с епицентър на 161 км източно от София – между Пловдив и Чирпан край Плодовитово, на 8 км дълбочина. Магнитудът бе 3,1 по Рихтер.
А в неделя – югозападно от Чирпан, северозападно от Първомай, югоизточно от Поповица с магнитуд 2,6 по скалата на Рихтер.

Учени веднага са започнали наблюдения над районите на епицентъра и са наблюдавали странни явления на всички места.

Високото ниво на кинетична енергия, както и няколко места в тези райони, на които внезапно са се появили белези от опустошена растителност подсказали на анализаторите, че около Чирпан, Пловдив, Първомай и Поповица са кацали извънземни.Нещо повече – населението в тези райони твърди, че на всички им се губят по няколко часа от спомените за изминалото денонощие.

Учените съобщават и за два труса с магнитуд около 2 по скалата на Рихтер, които са имали епицентър на около 33 километра до София.
Тези трусове се обясняват с освободената енергия около честотите, от които извънземните са излъчвали сигнал, за да се координират помежду си.

Анализът на учените и военните, до който сайта РАЗКОШНО се добра е категоричен – през почивните дни е имало организирано нашествие на чужда цивилизация, което е приключило тази нощ.

Това обяснява и рязкото застудяване, дъждовете и нетипичният за втората половина на април климатичен катаклизъм.

В момента на помощ на военните и учените са пристигнали и експерти от НАСА, както и учени от Харвард, Оксфорд и Йейл.

Предупрежденията да не се пътува от провинцията към София в последния момент не са заради свършващите празници, а заради факта, че в районите на епицентъра ще се провеждат тайни изследвания, които властите крият от нас.РАЗКОШНО ще следи ситуацията и ще ви уведомява своевременно за всичко!

 

Снимки:

www.novini.bg

Коментарите са изключени.