ЛЪСНА МРЪСНАТА ТАЙНА НА ВЕЛИКДЕНСКИЯ КОЗУНАК

Публикувано на КатегорииНовини

козунак 2

Кошмарна новина току що взриви социалните мрежи и предизвиква паника и истерия сред населението у нас.

Според доклад на института по храни към БАН, направен по поръчка на неправителствената организация „Институт за демократично хранене“ родният козунак е зловещ артефакт, създаден, за да вреди на здравето на българите.

„Проучихме в детайли историческите факти около появата на козунака и с учудване установихме, че началото на традицията с яденето на този сладкиш странно съвпада с датата, на която е паднал Тунгузкия метеорит“ – заяви за РАЗКОШНО професор Малинка Спиралова, ръководител на екипа, изследвал козунака в детайли – „Нещо повече – след 1908 година у нас започват да се появяват доста случаи на хора, получили халюцинации на Великден, както и различни коварни обриви, параноидно – шизофренични състояния и подагра“.Историкът, доктор Стратия Аналгинов от катедрата по история към БАН  твърди, че съществува картина от Иван Мърквичка, рисувана в началото на 20 век, на която ясно се вижда как извънземни приготвят козунак.

„Вероятно самият маестро е бил отвличан от извънземните и те са му показали как приготвят този изключително токсичен и халюциногенен артефакт“ – заяви за нашият сайт доктор Аналгинов.

При изследване на съставките на козунака се наблюдава една изключително тревожна аномалия, алармират учените от БАН.

Миксът от брашно, захар, стафиди, яйца, набухватели, мляко и ром при втасване извършва следната химична реакция:

формула козунак

Както сами виждате, реакцията произвежда вещество, близко по състав до дизелово гориво, морфин и белина.

Именно това вещество ни кара да изпитваме подозрителна жизненост, лека еуфория, последвани от депресия и кататоничен ступор.

Секунди преди да приключим текста на пощата ни пристигна писмо, изпратено от професор Спиралова. В писмото има снимка, на която ясно се вижда, че сред рисунките, за които се твърди, че са правени от извънземни e изобразен козунак.

козунак извънземна рисункаОчакваме реакция от правителството до часове!
Снимки:

littlethingslife.wordpress.com

www.chudesa.net

www.xumuk.ru

iskamdaznam.com

Коментарите са изключени.