ЗЛОВЕЩО!!! ДЕТСКИТЕ ПЕСНИЧКИ СА ПЪЛНИ СЪС ЗАКОДИРАНИ ИЛЮМИНАТСКИ ПОСЛАНИЯ!!!

Публикувано на КатегорииНовини

page_18_48

Кошмарно разкритие е на път да взриви обществото ни!

Съвместен екип от психолози професори по физика, специалисти по аудио апаратура от БАН и изтъкнати български тонрежисьори от 2 години е изследвал скрити послания, вплетени от илюминатите в различни детски български песни.

Изследването е приключило миналата седмица, а извода е бил ясен и категоричен – в българските детски песнички е пълно с масонски и илюминатски скрити послания, които ухото не долавя, но се отпечатват в подсъзнанието още от най – ранна възраст.

Ние от сайта РАЗКОШНО се добрахме до няколко детски песнички, които са били обработени със специална апаратура за да бъде разкодирано скритото послание.Номер едно е песничката „Хей, ръчички, хей ги две“.


Както чувате, ясно се откроява нисък мъжки глас, който отправя розенкройцерски послания на латински. Самата мелодика напомня на кантус фирмус от ранното средновековие. Сякаш някой се опитва да ни каже страшна тайна, свързана със „сангре ди дио“ или кръвта христова.

Номер две е песничката „Боряно, Борянке“.


Обърнато на обратно, името „Боряна“ се чете „Оняроб“ или казано по – простичко – „Оня Роб“. Името на песничката показва, че ние сме роби на илюминатите и трябва да им служим. В песничката ясно се чува вплитането на католическата секвенция „Dies irae”, вещаеща страшния съд и апокалипсиса.

Номер три в доклада е песничката „Зеленчуци който не яде“.


Зловещото послание на песничката е да се страхуваме от познанието и да не бъдем любопитни за тайните на масоните, илюминатите, темплиерите и розенкройцерите. При спектралното разлагане с помощта на специална апаратура можете ясно да чуете натрапчивото послание към децата – „Бъдете послушни и не си врете носа в тайните на обществата“.Докладът вече е на масата на министъра на отбраната, министъра на вътрешните работи и министър – председателя.

Ние от РАЗКОШНО ще продължаваме да следим как се развиват нещата около този мегаскандал!

Междувременно се свързахме с наши експерти, които помолиха за сега да не позволявате на децата си да слушат детски песнички.
Заменете ги с тибетски молитвени песнопения, полинезийска музика и траш метъл, които са много по – подходящи за психиката на вашите деца.

Снимка: naturalenergy.bg

Коментарите са изключени.