ВИЖТЕ ПИСМОТО, КОЯТО РАЗПЛАКА ЦЯЛАТА МРЕЖА!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

iron-sky-trailer-n1

В редакцията получихме силно притеснително писмо от читателя ни Софроний Бърканичков и бързаме да го публикуваме, защото в него се разказва за нещо ужасно!

„Скъпи приятели от РАЗКОШНО! Пише ви Софроний Бърканичков от град Бобошево, облюст Кюстендил.
Пиша ви, защото смятам, че само вие ще разкажете историята ми такава, каквато е и няма да преувеличите нищо.
Аз съм роден през 1973 година в семейството на Петър и Кунка Бърканичкови. Мама работеше като лелка в детската градина. Тате беше горски. Един ден тате отиде на работа и никога повече не се върна. Бях да 9, никога няма да забравя този ден. Дойдоха едни строги хора с костюми, погледнаха мен и мама изпод вежди и ни съобщиха страшната новина. Никой не ни каза какво е станало с тате.
С мама се опитахме да разберем, но уви, навсякъде срещахме твърдия отпор на властите. В града спряха да ни говорят. Гледаха на нас като на прокажени. В магазина затваряха, когато отивахме за хляб.
Така за нас стана невъзможно да живеем в Бобошево и двамата с мама и кучето Евмолпий (микс между йоркширски териер и немски дог) се преместихме да живеем в Харманли.В Харманли случайно се запознах с момче на име Тихомр Баядеров, който, както по – късно се оказа, имал същата съдба като мен.
Неговият баща също изчезнал, когато бил на 9. Същите строги чичковци дошли и безцеремонно съобщили на семейството, че баща им го няма.
Така двамата с Тихомир решихме да разберем какво се е случвало с бащите ни.
Минаха години, но ние не спирахме да ровим. Посещавахме всички архиви по градовете. Молехме за съдействие журналисти, бвши полицаи, бивши военни. Навсякъде срещахме отказ и ледено мълчание.
Докато миналата седмица, гледайки документален филм по Нешънъл джеографик, разказващ за началото на втората световна война, видях ясно архивни кадри, на които се вижда баща ми в униформа на SS щурмовак. А бащата на Тихомир седеше и разцъкваше партия шах с Гьобелс.
Заъннах на Тихомир, но ми се обади женски глас, който със зле прикрит гръцки акцент обясни, че няма никакъв Тихомир на този номер.
А днес сутринта получих препоръчано писмо по пощата. Когато го взех, с ужас прочетох, че смъртният ми акт бил готов и ако съм имал наследници, да дойдели при адвокат Припеков, който щял да съдейства с волята на починалия.
Чувствам се изключително притеснен. Усещам, че има зловещ заговор, в който баща ми е бил ползван в експеримент на военните с машина на времето. Но се опасявам, че до няколко часа властта ще ме ликвидира.
За това ви моля да публикувате това писмо като доказателство какво се е случило с мен. Поздрави на сайта, който единствен не се страхува да напише истината, която другите крият.
Ваш Софроний Бърканичков“

Коментарите са изключени.