КОШМАР! ИЛЮМИНАТИ СТРОЯТ НОВИ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ В СОФИЯ!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

На зловещо разкритие се е натъкнал нашият читател Груди Танхойзер Павлов от квартал Младост 4.
Преди няколко седмици там бе инсталирана нова детска площадка, която включва пързалка, пясъчник, чешмички и много пейки и улични лампи.
Една нощ, докато пушел на терасата си, Груди забелязал, че осветлението на детската площадка описва странни символи. Ето любителски снимки, изпратени ни от нашия читател.

2014-04-08 21.52.42 2014-04-08 21.53.06

При внимателно вглеждане можете да установите, че фигурите, които описват тези светлини са едно към едно със светлинните фигури на съзвездие Голямата мечка.

мечкаВ неофициални разговори със специалисти по астрология и окултни науки наши репортери получиха информация, че съзвездието Голяма мечка е свързвано в миналото с мистичната сила на илюминатското познание и с ясни доказателства, че там живее цивилизация, за която се допуска, че е създала живота на нашата планета.
Още не знаем чий е бил проекта за нощното осветление на детските площадки в София, но е съвсем ясно, че това са знаци към извънземните цивилизации, които тепърва трябва да разчетем
А вие, уважаеми жители на столицата – не замръквайте в близост до новите детски площадки, защото не знаем на какво може да се натъкнете.
РАЗКОШНО е по следите на този рептило – илюминатски заговор!

Снимки:
http://www.erepublik.com

astronomy.bg

 

Коментарите са изключени.