ЛЪСНА ЗЛОВЕЩАТА ТАЙНА НА ЗЕХТИНА!!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

zehtin

Изследване на института по храните към БАН е на път да предизвика паника в България и в целия свят.
Учени от катедрата към Българска академия на науките са се заели с амбициозната задача да проучат широко рекламираните „магически“ и „здравословни“ свойства на зехтина.
В последните 2 години са проведени тестове с над 400 вида зехтин – студенопресован, салатен, по – силен  и по – слаб.
Изследвани са продукти от всякаква националности. Ето какво пише в доклада на учените.
„При провеждане на химическите тестове установихме, че при методите на студено пресоване на маслините се отделят и малки дози ибогаин и псилоцибин, които са мощни халюциногенни вещества. В толкова малки дози те не предизвикват халюцинации, а само лека еуфория, но действат силно пристрастяващо на хората, консумиращи зехтин.
Това обяснява факта, че всички, които са запалени по маслиновата мазнина са враждебни и агресивни към хората, които консумират слънчогледово олио или овча лой“ – пише в доклада на учените.
Наш репортер се срещна и разговаря с професор Вихрония Хаджихасан Алуминиева – Гошева от института по храните, която сподели още интересни неща около изследването.„Открихме, че химическата структура на нерафинирания зехтин много силно напомня на химическата структура на печално известния напалм“ – заяви професор Гошева – „Най – изненадани обаче бяхме, когато наш колега смеси бутилка зехтин с 2 ефервесцентни таблетки аспирин и малко барут от 2-3 клечки кибрит. Получи се оглушителен взрив, който за малко да съсипе лабораторията ни“.
В крайна сметка докладът съдържа около 1200 страници доказателства, от които става ясно, че освен лек халюциноген, зехтинът е и карциногенен, има структура, близка до някои бойни отровни вещества и освен това е с пъти по – вреден от доста по – традиционни мазнини.
„Не случайно хората преди век са живеели доста по – дълго“ – пише в доклада на БАН – „Това се дължи на консумацията на големи количества свинска мас, говежда лой, краве масло и олио. Не случайно има популярна поговорка – Българче е, мирише на мас.“ – заключава докладът.
Безспорно революционните изследване на учените ще срещне огромната съпротива на всички световноизвестни производители на зехтин. Но е факт, че първата стъпка в правилната посока вече е направена.
РАЗКОШНО ще продължава да следи ситуацията и ще ви информира за всички новини, които властите крият от вас!

Снимка:
zdravjivot.org

Коментарите са изключени.