ДОКТОРЕ, ЗАЩО – ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ДОКТОР ПАХОМИЙ АНТИМОВ

Публикувано на КатегорииАнализи

лечител

Сайта РАЗКОШНО винаги е служел само и единствено на своите читатели. За това от днес стартираме рубриката „докторе, защо?“ в която лечители и представители на нетрадиционната медицина ще дават практически съвети на нашите читатели.
първият ни гост в рубриката е доктор Пахомий Антимов, лечител и екстрасенс, специалист по нетрадиционна тибетска окултна медицина и трансцедентална медитация.
Доктор Антимов живее дълги години в пустинята Гоби, където, с помощта на медитацията успява да изкара по няколко месеца без да спи, яде или пък да пие вода.
Днес доктор Пахомий Антимов се съгласи да отговори на няколко читателски въпроса специално за сайта РАЗКОШНО.
Пенка Стаменова от град Септември: Докторе, от няколко месеца имам необясним запек! Ям компот от сливи, шербет с банани, кисело мляко със сладко от круши, но нищо не помага. Цял живот съм имала редовен стомах, а сега внезапно всичко се обърка. Ям по 15 Актвии на ден и въпреки това не ходя по голяма нужда по седмица и нещо.

Доктор Антимов: Уважаема Пенка, това е класически синдром на чревна резистентност. Изучавал съм проблеми като вашия и знам, че всичко се дължи на факта, че червата ви изпитват съпротива към околната среда, в която е пълно с ГМО, Монсанто, Кеймтрейлс и полуфабрикати от хипермаркета.
Препоръчвам ви следното – сутрин, на гладно хапвакте 2 лъжици пречистена свинска мас, смесена с щипка кардамон и малко едро стрита негасена вар. Отделно направете следната смес – смесете в буркан литър одеколон, малко йод, един суров картоф, рендосан на ситно и пепел от запален вестник (пепелта от вестник е силно абсорбираща).
Тази смес трябва да стои на тъмно 15 дни, като всяка вечер я обръщайте по няколко пъти, за да се получи лековити ефект.
Бих ви препоръчал и клизми с ледена вода от перловската река, която много помага в такива случаи, но, уви, ще ви е трудно да идвате до София, за да си я осигурите. Спазвайте моите указания и ще се отървете от проблемите си за по – малко от месец.

Виргиния Стамат Георгиева от Нова Загора: Докторе, вие сте единствената ми надежда. От няколко месеца виждам извънземни. Когато погледна нанякъде, виждам всички със зелени глави, раздвоен език и дълги лилави уши. Всички други виждат нормални хора, а аз – извънземни. В психиатрията ми изписаха коктейл от медикаменти и ми издадоха жълта книжка. Аз пия медикаментите, но въпреки това продължавам да виждам извънземните, които дори започват да стават агресивни и да ме отвличат всяка вечер, за да правят научни експерименти с мен на кораба – майка.Доктор Антимов: Уважаема Вргиния, вие не сте луда. Същото ми се случи и на мен преди години.
Сега слушайте много внимателно – попаднали сте под влиянието на извънземни от планетата Z7 от съзвездие Малка мечка. Тези извънземни са страшно досадни и неприятни, могат да ви докарат до лудост. Аз лично, когато неподготвен като вас преживях първи контакт с тях, постъпих в лудницата, където имам 3 опита за самоубийство, 4 електрошока, терапия с невролептици и барбитурати и 3 неуспешни и 2 успешнии лоботомии.
Сега слушайте – извънземните мразят аромата на турски сапун марка „Дуру“. Купете си около 50 – 60 сапуна, те са много евтини. Когато излизате, напълнете джобовете си със сапуни, сложете по няколко сапуна в шапката си, в качулката на палтото. Натъркайте обувките със сапун, рендосайте сапун и го поставете пред вратата си, пред прозорците.
Освен това извънземните полудяват и бягат от песни на Ирина Флорин и група Мастило, можете спокойно да пускате със всичка сила албуми на посочените изпълнители. Така извънземните ще разберат, че при вас нямат никакъв шанс.
А относно медикаментите и жълтата книжка – възползвайте се от тях за забавления, знаете, че сега и да оберете банка, най – много да ви вкарат в лудницата, а там е голям купон. Желая ви успех и ще чакам писмата ви.Стамат Сантандеров от село Поручик Чунчево: Докторе, имам хемороиди!

Доктор Антимов: И аз също.

Атанас Поялников от Смолян: Докторе, жена ми ме напусна преди месец. Причината – проблеми с ерекцията. На 59 съм, но самолета вече не иска да излита винаги. Дайте съвет.

Доктор Антимов: Уважаеми Атанас, препоръчвам ви следното – сутрин на гладно правете по 40 кляка, след това 10 минути челна стойка. Комбинирайте със скок – дъга и кълбо назад. След това пийте тинктура от пасирани крака от фазан, плод от манго и стрити на прах ефервесцентни таблетки аспирин.
Отделно пригответе мазило от смачкани домати, вазелин „Бочко“, малко зелев сок и инстантно картофено пюре за сгъстител.
С това мазило намазвайте скротума и масажирайте външната стена на простатата, докато произнасяте латинската секвенция:
„DIES irae, dies illa,
solvet saeculum in favilla,
teste David cum Sibylla

Quantus tremor est futurus,
quando iudex est venturus,
cuncta stricte discussurus“
Гарантирам ви, че до 2 седмици жена ви ще се върне а вие ще спечелите шестица от тотото, после ще започнете бизнес с дървесина, ще забогатеете, ще си купите няколко расови коня, с които ще се оттеглите в тетевенския балкан и ще прегърнете идеите на учителя Дънов!

Коментарите са изключени.