ЛЪСНА МРЪСНАТА ТАЙНА НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ПАРТИИ!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

извънземни лого

Зловещата тайна на политическия елит у нас е на път да бъде разкрита пред обществото!
Партиите, които ни управляват и определят съдбата на българите са проекти на масоните, илюминатите и извънземните цивилизации!
На това ужасяващо откритие се натъкна екип от специалисти по хиралдкиа и окултни науки, подпомогнат от учени от всички области – физици, астрономи и психолози.
Екипът, създаден от анонимен дарител, който не желае да разкрие името си от съображения за сигурност е работил почти година, за да разкрие зловещите тайни на партиите у нас.
Но да започнем поред:БСП:

bsp-масони

Сами виждате двете обърнати пирамиди от двете страни на логото на социалистическата партия. Те са масонски символи и присъствието им от двете страни на розата не е никак случайно.
Самата роза символизира тайните знания на розенкройцерите и рицарите темплиери! Гербът на партията категорично посочва ужасните тайни, които социалистите пазят!!!!ГЕРБ:

gerb илюминати

13 – те звезди на ГЕРБ са страшен символ! Както всички знаем, на 13 април 1307 година срещу темплиерският орден  в Европа се извършва геноцид, целящ пълното му унищожение! 13 – те звезди в символа на ГЕРБ показват и заложения антагонизъм между тях и БСП, които са пазители на темплиерските знания!
Обърнато на обратно, името ГЕРБ се чете като БРЕГ, което е  „БРЯГ“ на съвременен български!
Намек за брегът на мистичното знание и зловещите тайни, които са скрити от нас!!!ДПС:

дпс рептили

Лавровите клонки в логото на ДПС са били символ на жертвоприношенията в древния Рим! Показват готовността на партията да опази скритото илюминатско познание дори с цената на жертва и саможертва!
Самата абревиатура ДПС може да бъде разчетена и като „Дръжте познанието скрито“!
Нещо като завет на тайните общества!АТАКА:

атака извънземни

Гербът на АТАКА много добре показва, че партията на Волен Сидеров се противопоставя на тайните общества със силата на извънземния си произход!
Логото на АТАКА ясно показва стилизиран образ на летяща чиния и символ на рептилите, които са дошли на земята!

Това накратко са изводите в секретния доклад на екипа учени, който ни дава ясна картина относно мръсните тайни на политическия елит у нас!
Очакваме реакцията на обществото!

Коментарите са изключени.