РАЗКРИХА ЗЛОВЕЩАТА ТАЙНА НА ДОМАШНАТА ЛЮТЕНИЦА!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

lutenica-maxxnews

Зловещо разкритие потресе цялата научна общност в страната ни и е на път да предизвика тотална истерия в обществото.
Традиционната българска лютеница, с която са израстнали няколко поколения българи се оказа токсичен и мощен халюциногенен фактор.
До разкритието се стигна, след като двете дъщерички на известния гастроентеролог от Кнежа доктор Паркетин Попставрев започнали да разказват, как всяка вечер в стаята им влизат извънземни и им пеят песни на монголски.
Силно разстроен, докторът ги завел на психолог, който не установил нищо обезпокоително.
„Децата са в отлично психчно здраве“ – заключил психологът.И тогава доктор Попставрев установил, че щерките му имат проблеми само когато са хапнали за вечеря филийки с домашна лютеница.
Моментално се обадил на свой приятел в БАН и двамата започнали изследвания.
За да бъдат максимално обективни, те взели 20 различни буркана с лютеница.
Ето какво сподели за РАЗКОШНО главен асистент Пенелоп Мелконян от института по храните в БАН:
„В началото всички бяхме шокирани! Оказа се, че при стерилизирането на лютеницата се отделя вещество, което по структурна характеристика се доближава до ЛСД. Това обяснява някои халюцинации, които децата на доктор попставрев са имали. Изненадата дойде и от факта, че халюцинациите се засилват, когато към лютеницата се добави и чаша айрян. Особено ако айрянът е посолен с хималайска сол. Все още изучаваме други вторичн и реакции на лютеницата, но това, което научихме само по себе си е достатъчно тревожно!“.
БАН разполагат с достатъчно данни за пагубното въздействуе на лютеницата върху организма и смятат да оповестят всичко на наорчна пресконференция другата седмица.
От данните, с които ние успяхме да се сдобием се разбира, че голяма част от отключените внезапно шизофрении са станали след обилна консумация на филии с лютеница.

Коментарите са изключени.