ПАНИКА В БЪЛГАРИЯ!!! ЛЪСНА УЖАСЯВАЩАТА ИСТИНА ЗА ЖЕЛИРАНИТЕ БОНБОНИ!!!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

желирани бонбониКошмарно разкритие, над което работеше екип от родни учени е на път да взриви България и да предизвика много въпроси у населението.
Всичко започнало случайно, когато малката дъщеря на професор Фазан Амброксолов от катедрата по химия към БАН решила да си играе и пуснала няколко желирани бонбонки в аквариума с декоративни рибки на професора.Час по – късно 2 от рибките започнали да мутират. Само ден след като се случил инцидента рибките умрели, но преди да умрат видимо променли външният си вид.
„Беше ужасно, на едната рибка започнаха да и никнат мустаци, които в един момент станаха по 10 сантиметра всеки. За да си представите какъв ужас беше това, ще ви кажа, че самата рибка беше на по – дълга от 5 сантиметра!“ – с ужас си спомня професора.
След като рибките в аквариума се споминали, Амброксолов решил да направи химически анализ на водата в аквариума.
Какво било учудването му, след като установил наличие на цезий, плутоний и стронций 90 във водата.
В БАН първоначално посрещнали скептично историята на мастития професор. После обаче, водени от любопитство, хората от лабораторията по храните закупили различни партиди желиран бонбони и започнали да ги анализират.
„Беше кошмарно“ – споделя за РАЗКОШНО доктор Евлогия Панталеймонова – „правехме разкритие след разкритие. Открихме, че желатина в голяма част от бонбоните е селектиран след варене на пилешки крака от области с наличие на птичи грип. Но най – големият ужас преживяхме, когато разбрахме, че са варени и трупове на тюлени, контрабандно изнасяни от Гренландия за близкия изток. Костите на тюлените имат мощни желиращи свойства и са използвани най – безскрупулно от производителите на лакомства за деца!“.
В момента се готви специално прессъобщение, в което да бъдат призовани всички да спрат незабавно консумацията на желирани бонбони.
В близките дни ще започне изземването им от всички хранителни магазини. За целта правителството ще използва армията, като военният министър е поискал и официална помощ от НАТО!
Очаквайте подробности по темата!

Снимка:money.bg

Коментарите са изключени.