НОВИНАТА, КОЯТО ЩЕ РАЗТЪРСИ ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!! РАЗПОЛАГАМЕ С ШОКИРАЩ ЗАПИС НА ПЕСЕН, ЗАПИСАНА ОТ ЯНУКОВИЧ И ЛУКАШЕНКО И ПОСВЕТЕНА НА УКРАЙНА!!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

янукович и лукашенкоЕкип на РАЗКОШНО успя да проникне в тайно звукозаписно студио на КГБ в Иркутск. Само преди няколко дни наши агенти ни уведомиха, че там президента на Беларус Лукашенко и президента в немилост на Украйна Янукович записват песен, с която смятат да изразят своите чувства към случващото се в Украйна.
С риск за живота си нашите агенти успяха да свалят копие от песента, което вие ще имате възможност да чуете за първи път тук, в сайта за устинските новини РАЗКОШНО!
Преди да пуснем този запис се консултирахме със специалисти. Ето какво казаха те, след като чуха епичният химн:

проф. Евстати Парапланеров (психолог) – „Песента действа на психиката и кара хората да изпитват неоправдана гордост, желание за мъст и чувство на тъга! Изключително мощно оръжие в ръцете на пропагандата!“

доц. Боцко Маракуйски (композитор на свободна практика) – „Тоналността и характерния ритъм действат като парен чук! Остинатните повторения на мелодията са нарочно търсени с цел да подтикват слушащия да става агресивен!“ст.ас.доктор Калоян Хиндемитов (БАН) – „Песента е опасна и продължителното и слушане може да ви навреди! Ако след 3 прослушвания внезапно започнете да говорите на руски, обърнете се моментално към специалист по психични разстройства!“

Ето я и самата песен, която предлагаме на вашето внимание.А вие чуйте и споделете с ваши приятели и близки.
В момента песента е подложена на спектрален анализ в лаборатория в Швейцария, за да разберем дали вътре няма скрити послания.

Коментарите са изключени.