КОШМАР!!! ЛЪСНА МРЪСНАТА ТАЙНА ЗА БАНИЦАТА!!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

баница masoniШокиращ документ е на път да взриви цяла България! Учени от БАН разкриха, че оригиналната рецепта за традиционната българска вита баница е измислена от масонската ложа през 14 век.
Ето какво сподели за сайта РАЗКОШНО професор Страцимир Преналаминов от катедрата по история към Българска академия на науките:
„На находката се натъкнахме случайно.  Наши колеги от Италия ,при изкопна дейност на канализацията на Ватикана са открили ковчеже с документи на пергамент, носещи печата на великия майстор на ложата във Верона. В документа пише, че желанието на масоните е да се саморазправят с богомилите у нас и с цел да ги погубят, са измислили рецептата за баницата. Целта е била да се използват характерните за населението на балканите продукти като сирене, цвик, брашно и свинска мас.“
В анализа, изготвен от катедрата по история и окултни науки се казва още, че баницата има формата на безкрайна спирала, която е масонско – илюминатски символ.
„Ако завъртите тавата с баница ще усетите, че се хипнотизирате. Това е ефекта на спиралата, който е бил прилаган години наред от розенкройцерите и рицарите темплиери в стремежа им да проникват в чуждите съзнания“ – казва доцент Полуниколова от СУ.Разбира се от БАН и Софийски университет не приемат крайните теории, като например тази, че оригиналната рецепта за баница включва щипка кеймтрейлс или пък че първите баници са били приготвяни с обеднен уран, който темплиерите носели от близкия изток при кръстоносните походи.
Остава да разгадаем докрай тайната на баницата и ние ви обещаваме, че това ще се случи в близките дни!
А дотогава видите ли тава с вита баница, затваряйте очи, за да не получите световъртеж.

Снимки: www.album.bg

novinar.bg

Коментарите са изключени.