ШОК!!! ПЪРВОТО ИНТЕРВЮ НА РЪКОВОДИТЕЛЯ НА СЕКРЕТНИЯ ЩАБ НА АРМИЯТА, КОЙТО СЛЕДИ ПРИСЪСТВИЕТО НА ИЗВЪНЗЕМНИ У НАС!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

извънземни военниТой има чин генерал, но името му ще оставим в тайна, тъй като ръководи секретния щаб на българската армия, занимаващ се с изследване на извънземните и присъствието им в България.
За краткост ще го наричаме М.Г.
Интервюто вземаме в бункер, близо до Мадан. Там има данни за наличие на извънземна активност.

Разкошно: Господин генерал, какво следите тук, в близост до Мадан?
М.Г: Както знаете, ние наблюдаваме извънземните и всеки път, когато те решат да се приземят някъде, ние реагираме светкавично. Очевидци ни уведомиха за същества със светещи очи, които са се разхождали тук, в гората. На място установихме радиоактивна енергия, което ни подсказва, че извънземните са правили свои експерименти.Разкошно: Досега установявали ли сте контакт с представители на други цивилизации?
М.Г: Няколко пъти за последните 10 години. Последният случай беше в околностите на Исперих през 2009 година. Те не бяха агресивни, бяха дошли, за да вземат проби от нашата вода. Оказало се, че водата била добра за тях, поради наличието вътре на хлор, белина и перхидрол, които били жизненоважни съставки за тяхното съществуване. Бяха от планета извън слънчевата система.
Разкошно: Казват, че има агенти на извънземните сред нас. Истина ли е това за рептилите?
М.Г: Знаем и наблюдаваме няколко такива обекта. Има поне трима в Парламента, поне няколко в шоубизнеса.Повече подробности не мога да ви дам, защото рептилите са много чувствителни и току виж избягат.
Разкошно: Истина ли е, че преди няколко месеца е предотвратен опит за атака с психотронни оръжия над земята.
М.Г: Информацията ви е много точна. В началото на лятото бяхме призовани по спешност, когато уредите ни отчетоха наличие на психо кинетична енергия. Открихме, че има излъчвания с огромна мощ. Те дори бяха започнали да влияят на хората у нас. Не случайно по това време Графа пусна 4 нови песни, а парламента взе да назначава и уволнява хора със скоростта на светлината.За да предпазим България ние използвахме модерна технология с огледално връщане на сигнала към точката му на излъчване. Разбира се, някои по – лабилни хора пострадаха трайно и до момента рисуват картини със странно съдържание. Вижте една такава картина, нарисувана от пострадал лятото човекkartina izwinzemni

Разкошно: Последен въпрос – следите ли нашият сайт?
М.Г: Следя го постоянно. Вие сте единствения сайт, който публикува новините такива, каквито са. За това се съгласих да дам интервю за вас. Желая ви успех в разкриването на фактите и оповестяване на това, което всички останали медии крият.
Оставяме генерал М.Г да върши своята работа и си тръгваме, ескортирани от 2 бронетранспортьора и няколко военни джипа.

Коментарите са изключени.