УЖАСЯВАЩА НОВИНА!!! НАШИТЕ ОЛИМПИЙЦИ В СОЧИ – ЖЕРТВА НА ПСИХОТРОННИ АТАКИ!!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

izvanzemni olimpiqКошмарна истина шокира цяла България! Слабото представяне на родните олимпийци на олимпиадата в Сочи се дължало на облъчване с психотронни оръжия, които донесли сериозния спад във формата на всичките ни състезатели.
„Всяка сутрин тичам по 10 –  15 километра и никога не съм чувствал умора. В Сочи едвам успявах да потичам половин километър и да направя 10 -20 коремни преси“ – сподели наш състезател, пожелал анонимност.По – странното е, че всичките ни олимпийци споделят, че са сънували всяка нощ един и същи сън – космически кораб, от който слизат няколко извънземни, удивително приличащи на микс между гущер, риба тон и Наоми Кембъл.
„Споделих с колегата и се оказа, че и двамата сме сънували как извънземните ни отвличат и правят експерименти с нас. На мен например ми инфилтрираха чипове в мозъка и можех да хващам всички мобилни оператори без телефон“ – разказва наш състезател, чието име не можем да споделим от съображения за сигурност.
Екип на БАН е направил свои изследвания на място и е установил наличието на мощни психокинетични енергии, но точно когато учените са били на крачка от това да разкрият откъде точно струи тази енергия, властите в Сочи са прекратили разследването.
Ние обаче разполагаме със снимка, на която се вижда крайно подозрителен обект от мястото на събитието.странна сградаЩе продължаваме да следим историята и да публикуваме нащите разследвания, в стремежа си да ви покажем истината, която всички останали премълчават.Снимки:
topwar.ru
www.razkritia.com
profit.bg

 

Коментарите са изключени.