СКАНДАЛНО!!!! СКРИХА СОЦИОЛОГИЧЕСКО ПРОУЧВАНЕ, ДАВАЩО СЕРИОЗНА ПРЕДНИНА ЗА ЙОЛО ДЕНЕВ!!!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

йоло kuzowБезпрецедентен скандал е на път да обърне общественото мнение срещу социологическите агенции.
Става въпрос за проучване, извършено от английската агенция „Соушъл нетоуърк“ по поръчка на независими граждански движения у нас, като например „Граждани против монополите“, „Майки срещу политическото задкулисие“ и „Сдружение на реститутите в България“.
От проучването, извършено сред различни таргет групи у нас се вижда, че фаворитите изобщо не са тези, които медиите спрягат за сигурни победители в изборите.
Ясно се вижда покачване в доверието към Йоло Денев, който, ако успее да се кандидатира, може да разчита на доверието на 10 процента от всички, имащи право на глас.Евентуална партия на Йоло би била трета политическа сила, за сметка на „АБВ“ на Първанов и „АТАКА“ на Волен Сидеров.
Прави впчеатление и нарастващата подкрепа към жертвите на политически комплоти от миналото.
Така например изследването установява, че ексдепутата Владимир Кузов има сериозен шанс за успех, ако се кандидатира като независим.
Огромно количество български родители са заявили, че са готови да гласуват за Кузов, само и само да е по – далеч от училищата, в които учат децата им.
Според проучването ГЕРБ имат огромен шанс да повъзвърнат силно разклатените си позиции ако се обединят с БСП и направят обща листа, начело с Веселин Маринов.
За съжаление това изследване бива игнорирано от всички родни медии, които се опитват за пореден път да скрият от вас истината за политическата обстановка 90 дни преди изборите за Европарламент!


Коментарите са изключени.