ШОКИРАЩО!!!! ПЪЛНОЗЪРНЕСТИЯ ХЛЯБ – ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ ЗАБЛУДИ НА ДИЕТИЧНОТО ХРАНЕНЕ!!!!

Публикувано на КатегорииАнализи

хляб

Автор: доцент доктор Копривка Калашникова

 

В последните години модата на здравословното хранене доби истерична популярност в социалните мрежи.
Всички знаем, че гуруто на „здравословното“ храненне в Щатите д-р Робърт Аткинс стана милионер само за няколко години, превръщайки идеята за здравословно хранене в редица расторанти и заведения за фаст – фууд „Аткинс“.
Само че както диетата на Аткинс бе отхвърлена като вредна само няколко години по – късно, така и чудодейната „протеинова“ диета на Пиер Дюкан бе заклеймена и забравена, след като доста хора пострадаха, спазвайки налудничавите идеи на създателите на подобни концепции.
Пиша това, защото все повече мои познати се оплакват, че се въздържат от употреба на бял хляб и се хранят със здравословни печива като пълнозърнест, типов, царевичен хляб, както и хляб с пшеничени трици и хляб с ядки и лимец.
Когато преди няколко месеца в кабинета ми дойде момче от Свиленград, което в продължение на година се е хранило само с пълнозърнест хляб, рукола, пащърнак и соеви кълнове, аз буквално бях шокирана.Момчето имаше признаци на слабоумие, синдром на Бехтерев, хронична болезнена констипация, панически атаки и спастичен гастрит, гарниран с колит, язва и болки в областта на лявата тазобедрена става и дясната лъчева кост.
След проведените изследвания установихме сериозна интоксикация, получена от огромното количество фибри и антиоксиданти, както и от целулозата, погълната през последната година.
Моментално започнахме лечение с преливане на малки дози пречистена свинска мас венозно, кашички от франзели, препечени с краве масло, гъши дроб, сьомга и рапично олио.
Момчето започна да се подобрява с всеки изминал ден. Към кашичките взехме да добавяме чиста гроздова ракия, варени яйца от домашни кокошки и сурово говеждо месо за подсилване на кръвта.
За отрицателно време момчето успя да се излекува от почти всички болести освен слабоумието, което, както се оказа после, го е преследвало по рождение.
Амбицирана да докажа вредността на пълнозърнестия хляб аз направих редица тестове на различни по вид и съдържание продукти, претендиращи за здравословност.
Какво открих с помощта на моите приятели от лабораторията в Симитли?
Пълнозърнестият хляб съдържа нерафинирани зърна, които ферментират във вашият организъм. При ферментацията им се отделя известно количество метилов алкохол, който може да увреди черният ви дроб, зрението и да ви кара да вършите необмислени неща, като например – да посещавате курсове по йога или пък да се запишете в партията на Илиана Раева.Имам приятели, които смятат, че резултатите от последните избори се дължат именно на факта, че много хора прекаляват с консумацията на пълнозърнест хляб и храни с фибри, които трайно увреждат способността на мозъка за правилна преценка.
За да противодействате на здравословните заблуди и да запазите организма си здрав и способен да извършва пълноценна дейност, предлагам следното – всяка сутрин консумирайте филии с мас.
Филията с мас помага мозъкът ви да е деен и да подава верни сигнали на тялото.
Не подценявайте и другите наистина здравословни ястия като качамак, мазно чеверме, кавърма, пастърма и създарма.
И най – важното – пийте олио и терпентин в равни количества на всеки 4 дни. Заместете кафето с тази здравословна микстура и няма да имате никакви здравословни проблеми.

Снимка: www.razkritia.com

Коментарите са изключени.