КОШМАР!!!! СТОЛИЧНА ОБЩИНА СТРОИ ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ С МАСОНСКА СИМВОЛИКА!!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

масон 3

Наши читатели ни алармираха за подозрителни архитектурни решения на Столична община.
На място проверихме новостроящата се детска площадка в квартал Младост 4 в столицата и с изумление установихме, че дизайнът и е взаимстван от масонската символика.
Връзката можете да установите и сами от снимкатадетска площадкаВсякакви опити да се свържем с общината, откъдето да коментират скандалните разкрития удариха на камък.
За това се свързахме със специалиста по окултни науки, професор доктор Щерю Тома Параскевов, който заяви следното за сайта Разкошно:
„ От архитектурното решение ясно се вижда, че масонската символика, особено в частта си с двата кръга – по –  големия и по – малкия е в пряко съответствие с голямата тайна, пазена от подобни общества през годините – факта, че Христос е бил извънземен от планетата Меркурий и че само избрани са знаели тези подробности. Тези избрани са показвали своята посветеност, създавайки символика с два кръга – голям и малък. Малкият кръг символизира посветените. Големия – вселената!“.
Нямаме данни дали има и други подобни детски площадки, но ви призоваваме – следете за още белези на илюминатите, масоните, розенкройцерите и темплиерите, които са сред нас!!!

 

Снимка: econ.bg

Коментарите са изключени.