СЕНЗАЦИОННО!!! ВИЖТЕ КАК ЕДИН РУСЕНЕЦ ОТКРИ НАЧИН ДА НАМАЛИТЕ С 80 ПРОЦЕНТА СМЕТКИТЕ СИ ЗА ТОК!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

електромериСензационна новина е на път да разори монополите ЧЕЗ, EON и EVN! Самоукия инженер от Дългопол Ставри Попниколов е открил как да бъдат намалени сметките за ток с 80 процента.
Идеята е проста като фасул. Става въпрос за елементарно устройство, което се поставя в непосредствена близост до електроуреда, който ползвате.
Така например ако използвате бойлера, слагате уреда в банята.
Самият уред изглежда ето така.UredНа какъв принцип работи устройството?
Ето какво сподели аз нас господин Попниколов:
„Уреда е вдъхновен от някои тайни изобретения на Никола Тесла. Исползвал съм намотки, при които използвах работа с мероморфни функции, матрична експонента и разбира се редът на Фурие.
Самият уред е лесен за изработка. При поставянето му в близост до произволен електроуред той излъчва подтискащи честоти, които намаляват чувствително потреблението на ток. Случвало се е да постигаме резултати, при които уреди, харчещи малко ток спират напълно потреблението си от мрежата, въпреки че на практика работят.“
Уредът е наречен „импулсно – контемпорален стимулатор“ и изпълнява простата формулаформула 2Така на практика сметки от около 200 лева на месец с въпросният уред намаляват и с радост ще установите, че сметката ви всъщност вече е не повече от 20 – 30 лева.
Очакваме реакцията на монополистите, които, според непотвърдени източници вече са провеждали тайни срещи с правителството, където са обещали милиони, само и само устройството на Попниколов да бъде забранено.

Коментарите са изключени.