РАЗКОШНО!!!! ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ В ПАНИКА! ВЕРИГИТЕ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ БИЛИ РАЗРАБОТКА НА КГБ!!!

Публикувано на КатегорииНовини

хамбургерКГБ1Преди няколко минути гръмна най – големият шпионски скандал в историята.
Веригите за бързо хранене, добили популярност първо в Щатите,  се оказаха замесени в шпионска афера, чийто краен изход все още не е известен.
Бомбата гръмна, след като в редакцията на „Ню Йорк таймс“  са получени файлове, разкриващи, че целият борд на директорите на една от големите компании за фаст фууд е получавал огромни суми директно от Кремъл!
„Само за последната половин годиона по сметките на трима от шефовете на мегакомпанията са преведени около 40 милиона евро. Основанията за плащане за вписани като „услуги и плащания с друг характер“. Твърде сме любопитни за какво са получавани подобни суми“ – коментираха преди малко на пресконференция хора от вестника.
Според източници, предпочели анонимност въпросната компанията се е замесила с руските тайни служби още в началото на 30 – те години, в знак на протест срещу сухият режим в
USA.
През разработките на КГБ са минавали скандалните идеи целокупният капиталистически свят да бъде хранен с продукти, в които са вложени вредни вещества, предизвикващи затлъстяване, сърдечни заболявания и циклофрения.„Знам за идеята панираните лучени кръгчета да бъдат поливани с радиоактивен кетчуп“ – заявява в интервю пред „Зюдойче цайтунг“ бивш руски агент, пожелал анонимност – „Аз, заедно с екип готвачи – шпиони разработвах сандвич, в който вместо сирене Чедър имаше парче обеднен уран, тънко разточен в специални лаборатории в Иркутск. Хора, опитали на вкус сандвича твърдяха, че е много пикантен и по нищо не отстъпва на истинския чийзбургер“.
Очакваме изявление на Барак Обама, който обаче, поради страстта си към „Биг мак“ и ванилови шейкове е решил преди изявлението за всеки случай да се подложи на обстойни медицински изследвания.
От кабинета на външният министър Вигенин съобщиха, че правителството ще изчака официалните позиции на САЩ и Русия, преди да вземе отношение по мегаскандала с веригите за бързо хранене!

снимки:

skandalno.net

kulinar.bg

Коментарите са изключени.