РАЗКОШНО!!! УЖАСНАТА ИСТИНА ЗА МАЙОНЕЗАТА!!!

Публикувано на КатегорииАнализи

mayoneza

автор: доц. др. Копривка Калашникова

Скъпи читатели на сайта „Разкошно“, преди да седна и да напиша този анализ за вас, бях засипана от писма, в които ужасени родители разказват как децата им показват сериозни отклонения в поведението си след консумация на майонеза.
„Скъпа Копривка, синът ми обича да хапва пържени картофки с майонеза. Забелязах, че след консумация той започва да се държи агресивно, да налита на бой на баща си и да му вика МРЪСЕН КОМУНИСТ! А е само на 7 годинки, не ми се мисли какво може да се случи, когато стане на 11 и започне да яде двойна порция картофи с майонеза!“ – това пише нашата читателка А.З. от квартал „Меден рудник“ – Бургас.
Направих си труда да закупя 8 различни вида майонеза, произведени от различни производители. Занесох ги в лабораторията на мои приятели, които направиха изследвания и ето какво установиха:
Майонеза на фирма хикс – наличие на кадмий, бром, стронций 90, кисел калциев карбонат и формалдехид.
Майонеза на фирма игрек – съдържа натрий, керосин, сода каустик и активната съставка псевдоефедрин, която се среща и в метамфетамините.
Подобни резултати получихме и в другите майонези, като най – силен халюциногенен ефект проследихме при така наречената „Майонеза лайт“, в която премахването на мазнините е постигнато със сярна киселина, зарин и нафта.
Това обяснява агресивността у тези, които са решили да се почерпят с ракийка и руска салата.
Според статистиката най – много битови престъпления стават около Нова година, когато традицията на съвременните българи повелява на трапезата да има руска салата.Оставям настрана факта, че руската салата всъщност е френска и се нарича „Салата Оливие“, което е строго пазена тайна от КГБ и ДС.
А сега да погледнем формулата, която синтезирахме от майонезите, закупени на родния пазар:

формулаФормулата ясно показва, че майонезата има сходен характер на строеж с коктейлите Молотов, което пък още веднъж ни убеждава в нейната опасна страна.
В заключение искам да предупредя – родители, не давайте на децата си да ядат майонеза.
Заменяйте я с естествени продукти като свинска мас, говежда и овча лой, гъша мас и разбира се любимото на всички деца рициново масло.
С това моят анализ приключва, а вие очаквайте още разследвания от мен относно опасните продукти, които се продават на пазара у нас! 

 

Коментарите са изключени.