РАЗКОШНО!!!! ЕКСКЛУЗИВНО!!! ВРАЧКАТА НА КАДАФИ РАЗКРИВА, ЧЕ ДУХЪТ НА ЕЛВИС СЕ Е ПРЕРОДИЛ В ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ!!!!

Публикувано на КатегорииНовини

elvis oresharski

 

 

Сензационни разкрития направи току що за сайта РАЗКОШНО!!! личната гадателка на покойният полковник Кадафи, Фатме Сюлейман. В телефонно интервю за нас тя заяви следното:
РАЗКОШНО: Госпожо Сюлейман, пред вестник „Франкфуртер алгемайне цайтунг“ твърдите, че духът на Елвис се е вселил в българският премиер Пламен Орешарски!
Фатме Сюлейман: Да, и стоя зад думите си! Аллах ми е свидетел, че по време на сеанс аз получих прозрение и имам доказателства за това. Имам записи, в които вашият премиер пее песента „Сини велурени обувки“ на чист санскритски.
РАЗКОШНО: Можете ли да ни дадете копие от този запис?
Фатме Сюлейман: Не мога, защото съм заплашена със смърт от юдейско – масонската плутокрация. Но мога да ви кажа, че вторият куплет беше във фа диез минор.


Минути, след като взехме това епохално интервю от телевизия „Ал Джазира“ съобщиха, че госпожа Фатме Сюлейман е изчезнала безследно, докато е пазарувала локум на пазара в Триполи! Продължаваме да разследваме тези необикновени факти, които всички останали медии скриха от вас!
Снимки:
http://mysound.bg/upload/articles/590/18363.jpg
http://prochetime.com/wp-content/uploads/2013/11/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F_01.jpg

Коментарите са изключени.